cd.22
cd.33
dsa

Produk

Inovasi

Tentang Kami

Terobosan

  • company
  • about us

Chengda

Bubuka

Haining Chengda Machinery Co., Ltd didirikeun taun 1998. Dina 20 taun ka pengker, Chengda mangrupikeun pabrik anu khusus produksi alat-alat cangkir kertas. Kisaran produk kami nyertakeun cangkir kertas otomatis, mangkok, tutup sareng mesin pembentuk tabung lempeng sareng mesin pamariksaan.
Kalayan departemen R&D na nyalira, Chengda gaduh téknologi terkemuka dina mesin produk kertas. Perbaikan konstan, ideu anyar sareng bahan paling modéren anu ngarahkeun mesin Chengda kana kualitas anu luar biasa sadunya ...

  • -
    Didirikeun taun 1998
  • -+
    Langkung ti 20 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 10 produk
  • -$
    Langkung ti 2 milyar

Warta

Jasa Kahiji

  • Urutan watesan palastik énggal badé sumping!

    Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional sareng Reformasi Meng Wei nyarios ka tanggal 19 yén ku 2020, nagara kuring bakal ngiringan ngalarang sareng ngawatesan produksi, penjualan sareng panggunaan sababaraha produk plastik di sababaraha daérah sareng daérah. Anjeunna nyarios yén numutkeun "Pendapat dina Langkung Jitu ...

Rakan

Terobosan

  • a11
  • a1
  • a2
  • a3
  • a14
  • a9
  • a10
  • a12
  • a13
  • a15
  • a17
  • a18
  • a19
  • a4
  • a5
  • a6
  • a7