Tentang Kami


Asa Kertas Piala Peralatan Industri Terkenal Merk

Tentang Kami

Haining Chengda Machinery Co., Ltd. didirikeun taun 1998. Dina 20 taun ka pengker, Chengda mangrupikeun pabrik anu khusus produksi alat-alat cangkir kertas. Kisaran produk kami nyertakeun cangkir kertas otomatis, mangkok, tutup sareng mesin pembentuk tabung lempeng sareng mesin pamariksaan.

Usaha Kami

Kalayan departemen R&D na nyalira, Chengda gaduh téknologi terkemuka dina mesin produk kertas. Perbaikan konstan, ideu énggal sareng bahan modéren anu nyababkeun mesin Chengda kana kualitas luar biasa sadunya. Jurusan R&D Profesional, tim penjualan sareng tim purna jual, aranjeunna nawiskeun jasa sistem sacara gembleng.

Kauntungan urang

Dumasar pangalaman 20 taun katukang, Chengda dipikaterang sanés ngan ukur di Cina, tapi ogé di dunya. Mesin kami parantos diékspor ka USA, EU, Jepang, wétan tengah sareng Afrika, langkung ti 100 nagara.

Kami keukeuh peuteukeuh

Kualitas

Produk kami gaduh kualitas anu saé sareng kiridit kanggo ngantep kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di luar Cina

Kami keukeuh peuteukeuh

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Kami keukeuh peuteukeuh

Inovasi

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.