Taros Kami

Henting Mesin Chengda CO., LTD

Alamat

No.1 Jeans Road, kota Haining, propinsi Zhejiang, Cina.

Telepon

+ 86-573-87985826

Haining Chengda Machines CO., LTD mangrupikeun pabrik terkemuka mesin pembentuk cangkir kertas di Cina. Hatur nuhun kana minat anjeun pikeun produk kami. Punten laksanakeun sababaraha menit kanggo ngeusian formulir kami di handap ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina kasempetan pangpayunna

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami