Mesin Pembuat Piala Kertas Kecepatan Tinggi

Pedaran pondok:

  • Mesin cangkir kertas Shunda SMD-90 calakan nganggo tata perenah desktop, anu ngasingkeun bagian transmisi sareng cetakan.Bagian transmisi aya dina handapeun méja, kapang aya dina méja, tata perenah ieu cocog pikeun diberesihkeun sareng dipiara.
  • Mesin ngadopsi lubrication semprot otomatis, struktur transmisi sumbu bujur, mékanisme indexing silindris tipe laras sareng drive gear, mastikeun stabilitas sareng kualitas sakabeh mesin.
  • Pikeun bagian listrik, PLC, pelacak fotoéléktrik sareng tuang servo dianggo pikeun ngendalikeun jalanna. Kapasitas mesin tipe ieu dugi ka 100-120 pcs cangkir / mnt, cocog pikeun produksi 4-46 ons cangkir tiis / panas.

  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     

    Jaminan Mékanis Kualitas

    1. Bagian mékanis dijamin salami 3 taun, bagian listrik dijamin salami 1 taun.

    2. Sadayana bagian dina ngabentuk tabel gampang diakses pikeun perawatan.

    3. Sadayana bagian handapeun méja ngabentuk dilumasi ku mandi minyak. Minyak kedah dirobih unggal 4-6 sasih nganggo minyak khusus.

     

    Kekecapan Produksi

    1. Kaluaran produksi dugi ka 50.000 cangkir per shift (8 jam), dugi ka 4,5 juta cangkir per bulan (3 pergeseran);

    2. Persentase lulus langkung luhur tibatan 99% dina produksi normal;

    3. Hiji operator tiasa ngadamel sababaraha mesin dina waktos anu sasarengan.

     

    Agénsi Transmisi

    Drive gir poros nangtung, cam indexing laras silinder, ngaoptimalkeun tata ruang internal, pikeun mastikeun akurasi transmisi mesin, kinerja sinkronisasi tinggi, pikeun ngahontal koordinasi antara perjalanan pikeun nyingkahan bagian karusakan tabrakan, ngawangun jitter drive chain sareng transmisi henteu lancar Kakurangan sacara bawaan.

    Kasus Struktur Kasus

    Desain struktur kandang mesin, tuang pelumasan semprot minyak, ngirangan anggo sareng cimata, pembuangan panas anu épéktip, mesin pikeun ngajalankeun gancang. Garansi mesin salami tilu taun.

    Dua Lembaga Ngeriting

    Anu ngagulung munggaran kalayan ékspansi internal tina citakan puteran, kondusif pikeun ningkatkeun kakuatan ngabentuk kertas; stereotip pemanasan curling kadua, volume éndah, stabilitas diménsi.
    Sistem gambar CCD
    Deteksi cangkir (mangkok) payuneun jilid sareng daérah internal noda, reungit, pinholes, gulung sungut ngabeledug, kerut. 2, cangkir deteksi (mangkok) dina tonggong handapeun sareng bagian knurled tina noda, reungit, pinholes, flurting knurled, tungtung kertas ngaduruk konéng, handapeun bulan sabit, dina tungtung sendi kertas.

    Sistem kontrol anu calakan

    1, pigura multi-modél. Anggo ajakan jandela saderhana pikeun panduan, pilih modél set.

    2, setélan parameter fléksibel. Anjeun tiasa nyadangkeun, malikkeun, atanapi malikeun parameter ka pabrik. Anjeun tiasa ogé ngarobih parameter sacara manual dina detil.

    3, setélan asal énkoder fleksibel sareng arah setélan otomatis sareng uji coba sesar. Pamasangan hardware encoder henteu kedah ngémutan lokasi, anjeun ngan saukur tiasa nyetél perangkat lunak.

    4, otomatis ngonpigurasikeun tempat parkir, kirang ti hiji lap gancang gancang handap. Nalika ngonpigurasi, mesin sacara otomatis ngitung jarak inersia mesin, sahenteuna hiji léngkah langkung gancang tibatan posisi saatos déélasi.

    5, sistem sénsor stasiun konci sinyal itungan otomatis sareng idéntifikasi. Ngaliwatan operasi saderhana pikeun ngamimitian tombol tiasa kapendak dina ngabentuk kagagalan, sistem sacara otomatis nyukcruk sinyal numutkeun sénsorna, kapang gancang lirén di tengah dua pamanas.

    6, lirénkeun cangkir sacara otomatis dihapus. Saatos mesin lirén sacara teu normal, sistem bakal sacara otomatis miceun manaskeun sareng posisi bracket kusabab manaskeun diduruk sareng perekatna henteu cangkir anu kuat.

    7, sistem pemanasan kontrol suhu calakan. Ngaliwatan suhu kendali PLC PID, pangguna ngan saukur milih pabrik kertas, beurat, PE tunggal / ganda, sistem sacara otomatis bakal nyetél suhu udagan anu saluyu, sareng parobihan kacepetan mesin nalika suhu target sacara otomatis disaluyukeun. Pamaké ogé tiasa ngarobih kurva kontrol suhu target.

    8, detéksi cacad sistem visual. Idéntifikasi otomatis bentuk cangkir kertas, cacat internal, handap, panyabutan otomatis. Algoritma anu unik, pangakuan noda abu abu akurat sareng stabil. Konci pikeun nyetél parameter kalayan gancang, tapi ogé tiasa ngarobih unggal parameter dina detil. Sistem ieu ngadukung laporan kaluaran monitoring jaringan internal.

    9, sistem monitoring hardware. Titik kaluaran plc, relay, contactors, plc sareng layar sentuh, plc sareng komputer, plc kalayan perluasan pemantauan real-time garis, alarm anu teu normal dina layar sentuh anu nyababkeun panyalahgunaan. Inpormasi kagagalan hardware sareng parangkat lunak lengkep, pangguna numutkeun ajakan pikeun gampang ngungkulan.

    10, sistem ngadukung pamutahiran jauh. Plc sareng layar toél ngalangkungan konéksi Ethernet gancang-gancang, anjeun tiasa ngarobih alamat ip layar sentuh plc sareng layar sentuh, ngalangkungan NAT atanapi propaider jasa sanésna pikeun ningkatkeun jauh.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk