Warta

  • The new plastic limit order is coming!

    Urutan watesan palastik énggal badé sumping!

    Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional sareng Reformasi Meng Wei nyarios ka tanggal 19 yén ku 2020, nagara kuring bakal ngiringan ngalarang sareng ngawatesan produksi, penjualan sareng panggunaan sababaraha produk plastik di sababaraha daérah sareng daérah. Anjeunna nyarios yén numutkeun "Pendapat dina Langkung Jitu ...
    Maca deui
  • Spring Festival equipment maintenance

    Pangropéa peralatan Spring Festival

    Para tamu Mesin Chengda anu dipihormat, halo liburan Spring Festival taunan parantos caket. Dina urutan pikeun mastikeun yén mesin cangkir kertas anjeun tiasa beroperasi sacara normal saatos liburan, ieu ku kami ngingetan anjeun pikeun ngalaksanakeun perawatan ieu: 1: Kanggo mesin cangkir kertas Chengda anu parantos dianggo langkung ti ...
    Maca deui
  • Layout Taun Anyar, ningkatkeun téknologi

    Supados langkung nyayogikeun perusahaan produksi wadah kertas sareng produk anu disingkronkeun sareng téknologi mesin ayeuna, urang Haining Chengda Machinery Co., Ltd. parantos mimiti ningkatkeun sadaya séri mesin pembentuk wadah kertas. Mesin citakan keur dihasilkeun ayeuna ha ...
    Maca deui
  • Mesin panutup kertas dua-lapisan Chengda ngajentul Packaging World (Shanghai) Expo

    Di Shanghai New International Expo Center swop 2019 Packaging World Expo dina 25-28 Nopémber 2019, stan Haining Chengda Machinary Co., Ltd. dikurilingan ku pengunjung ti bumi sareng luar negeri unggal dinten. Jalma-jalma terus ngabagi beja pangénggalna anu dibawa ku Chengda Machinary. Poto grup o ...
    Maca deui
  • Pameran SWOP 2019

    Paméran World of Packaging (Shanghai) biennial (SWOP) bakal diayakeun ti tanggal 25 Nopémber nepi ka 28th. Éta sanés ngan ukur platform anu berpengaruh pikeun méréskeun produk, tapi ogé mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun bursa profesional dina industri bungkusan. Hayu urang pendak di Shanghai New International E ...
    Maca deui
  • Mesin cangkir kertas berkembang nuju arah trend panyalindungan lingkungan

    Ayeuna, panyalindungan lingkungan parantos janten pantun, sareng industri perlindungan lingkungan ogé berkembang. Salah sahiji parobihan anu paling jelas anu paling caket kana kahirupan masarakat nyaéta naékna industri bungkus kertas sareng wadah kertas. Aya masalah serius dina produksi ...
    Maca deui
  • Naon tabung lempeng foil aluminium komposit

    Kuring yakin yén sadayana henteu acan kenal sareng bungkus tabung kertas, sareng tabung kertas ogé biasa dianggo dina kahirupan sadidinten. Kalayan ngembangkeun bungkusan tabung kertas, aya seueur deui jinis tabung kertas. Diantarana, tabung kertas aluminium foil komposit mangrupikeun salah sahiji jinis anu paling populér ...
    Maca deui
  • Pameran Mesir dina Séptémber 2018

    Nami paméran: Pamakéan Mesir sareng nomer Paméran Percetakan Nomer: R3-3- Aula 1B Waktos: 10-12 Séptémber 2018 Lokasi: Pusat Pameran sareng Pameran Kairo, Mesir
    Maca deui
  • Teknologi terkemuka, aspek internasional

    Anyar-anyar ieu, ku munculna sababaraha truk kontainer, SMD-90 anu dihasilkeun ku Haining Chengda Machinary Co., Ltd., kalayan kecepatan sedeng 120 per menit, sakali deui angkat ka luar negeri sareng diekspor ka Yunani, Ukraina, sareng Aljazair. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang teras-terasan ngenalkeun ...
    Maca deui
  • Pendak deui di Wuhan dina bulan Séptember

    Kami, Haining Chengda Machinary Co., Ltd. ilubiung dina Expo Produk Mékanis sareng Éléktrik Cina 19 di Wuhan ti Séptémber 06 dugi ka 09, 2018. Jumlah paméran kami: Aula B4 4T33. Dina pameran ieu, urang moal ngan ukur ngalakukeun mesin cup cangkir kertas sedeng 130 / mnt panganyarna ...
    Maca deui
  • Naon "kasempetan" sareng "tantangan" anu disanghareupan industri bungkusan dina wabah ayeuna?

    Spring Festival mangrupikeun waktos anu pas pikeun reuni kulawarga. Ngarasakeun waktos tuangeun haneut sareng kulawarga sareng réréncangan pasti bakal ngabeledug dina rapat ageung sareng sedeng sareng pésta tuang di panjuru negeri. Ieu pastina manpaat pisan pikeun industri katering sareng ritel ....
    Maca deui
  • Epidemi henteu mangaruhan ékspor mesin panutup kertas Chengda

    2020-03-02 mangrupikeun dinten anu teu biasa pikeun Haining Chengda Machinary Co., Ltd. Ngan 10 dinten saatos dilanjutkeun damel, ékspor sababaraha mesin capping kertas hasil réngsé. Pangaruh tina epidemi ka perusahaan terbatas. Ieu utamina disababkeun ku pamimpin perusahaan anu parantos ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2