Warta Perusahaan

  • The new plastic limit order is coming!

    Urutan watesan palastik énggal badé sumping!

    Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional sareng Reformasi Meng Wei nyarios ka tanggal 19 yén ku 2020, nagara kuring bakal ngiringan ngalarang sareng ngawatesan produksi, penjualan sareng panggunaan sababaraha produk plastik di sababaraha daérah sareng daérah. Anjeunna nyarios yén numutkeun "Pendapat dina Langkung Jitu ...
    Maca deui
  • Spring Festival equipment maintenance

    Pangropéa peralatan Spring Festival

    Para tamu Mesin Chengda anu dipihormat, halo liburan Spring Festival taunan parantos caket. Dina urutan pikeun mastikeun yén mesin cangkir kertas anjeun tiasa beroperasi sacara normal saatos liburan, ieu ku kami ngingetan anjeun pikeun ngalaksanakeun perawatan ieu: 1: Kanggo mesin cangkir kertas Chengda anu parantos dianggo langkung ti ...
    Maca deui
  • Layout Taun Anyar, ningkatkeun téknologi

    Supados langkung nyayogikeun perusahaan produksi wadah kertas sareng produk anu disingkronkeun sareng téknologi mesin ayeuna, urang Haining Chengda Machinery Co., Ltd. parantos mimiti ningkatkeun sadaya séri mesin pembentuk wadah kertas. Mesin citakan keur dihasilkeun ayeuna ha ...
    Maca deui
  • Pendak deui di Wuhan dina bulan Séptember

    Kami, Haining Chengda Machinary Co., Ltd. ilubiung dina Expo Produk Mékanis sareng Éléktrik Cina 19 di Wuhan ti Séptémber 06 dugi ka 09, 2018. Jumlah paméran kami: Aula B4 4T33. Dina pameran ieu, urang moal ngan ukur ngalakukeun mesin cup cangkir kertas sedeng 130 / mnt panganyarna ...
    Maca deui
  • Tukang R & D tina mesin panutup kertas

    Salami mangtaun-taun, sadaya inuman sapertos kopi, téh, és krim, sareng sajabana disimpen dina cangkir plastik sareng cangkir kertas. Tutup tina wadah umumna nganggo tutup palastik transparan sareng tembus. Tutup plastik ieu tiasa dianggo, sanaos bentukna dipersonalisasi pisan. Aya enviro ...
    Maca deui