Warta Industri

  • Mesin panutup kertas dua-lapisan Chengda ngajentul Packaging World (Shanghai) Expo

    Di Shanghai New International Expo Center swop 2019 Packaging World Expo dina 25-28 Nopémber 2019, stan Haining Chengda Machinary Co., Ltd. dikurilingan ku pengunjung ti bumi sareng luar negeri unggal dinten. Jalma-jalma terus ngabagi beja pangénggalna anu dibawa ku Chengda Machinary. Poto grup o ...
    Maca deui
  • Pameran SWOP 2019

    Paméran World of Packaging (Shanghai) biennial (SWOP) bakal diayakeun ti tanggal 25 Nopémber nepi ka 28th. Éta sanés ngan ukur platform anu berpengaruh pikeun méréskeun produk, tapi ogé mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun bursa profesional dina industri bungkusan. Hayu urang pendak di Shanghai New International E ...
    Maca deui
  • Mesin cangkir kertas berkembang nuju arah trend panyalindungan lingkungan

    Ayeuna, panyalindungan lingkungan parantos janten pantun, sareng industri perlindungan lingkungan ogé berkembang. Salah sahiji parobihan anu paling jelas anu paling caket kana kahirupan masarakat nyaéta naékna industri bungkus kertas sareng wadah kertas. Aya masalah serius dina produksi ...
    Maca deui
  • Naon tabung lempeng foil aluminium komposit

    Kuring yakin yén sadayana henteu acan kenal sareng bungkus tabung kertas, sareng tabung kertas ogé biasa dianggo dina kahirupan sadidinten. Kalayan ngembangkeun bungkusan tabung kertas, aya seueur deui jinis tabung kertas. Diantarana, tabung kertas aluminium foil komposit mangrupikeun salah sahiji jinis anu paling populér ...
    Maca deui
  • Pameran Mesir dina Séptémber 2018

    Nami paméran: Pamakéan Mesir sareng nomer Paméran Percetakan Nomer: R3-3- Aula 1B Waktos: 10-12 Séptémber 2018 Lokasi: Pusat Pameran sareng Pameran Kairo, Mesir
    Maca deui
  • Teknologi terkemuka, aspek internasional

    Anyar-anyar ieu, ku munculna sababaraha truk kontainer, SMD-90 anu dihasilkeun ku Haining Chengda Machinary Co., Ltd., kalayan kecepatan sedeng 120 per menit, sakali deui angkat ka luar negeri sareng diekspor ka Yunani, Ukraina, sareng Aljazair. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang teras-terasan ngenalkeun ...
    Maca deui
  • Naon "kasempetan" sareng "tantangan" anu disanghareupan industri bungkusan dina wabah ayeuna?

    Spring Festival mangrupikeun waktos anu pas pikeun reuni kulawarga. Ngarasakeun waktos tuangeun haneut sareng kulawarga sareng réréncangan pasti bakal ngabeledug dina rapat ageung sareng sedeng sareng pésta tuang di panjuru negeri. Ieu pastina manpaat pisan pikeun industri katering sareng ritel ....
    Maca deui
  • Epidemi henteu mangaruhan ékspor mesin panutup kertas Chengda

    2020-03-02 mangrupikeun dinten anu teu biasa pikeun Haining Chengda Machinary Co., Ltd. Ngan 10 dinten saatos dilanjutkeun damel, ékspor sababaraha mesin capping kertas hasil réngsé. Pangaruh tina epidemi ka perusahaan terbatas. Ieu utamina disababkeun ku pamimpin perusahaan anu parantos ...
    Maca deui
  • Tenggat waktu pikeun larangan sareng ngawatesan plastik di nagara kuring jelas!

    Komisi Pangwangunan Nasional sareng Reformasi sareng Kamentrian Ékologi sareng Lingkungan ngumumkeun dina tanggal 19 "Pendapat tentang Penguatan Lebih lanjut Perlakuan Polusi Plastik". Dina akhir taun 2020, nagara kuring bakal ngiringan ngalarang sareng ngawatesan produksi, sal ...
    Maca deui