PLM-60 Mesin Tutup Kertas

Pedaran pondok:

PLM-60 didesain kanggo ngadamel tutup kertas kanggo cangkir, mangkok sareng ember.

 

Parentah Utama:

1. Sistem hawa panas ngajamin stabilitas pemanasan.

2. Ultrasonik ngégél awakna tutup kertas, cocog pikeun kertas dilapis PE tunggal sareng ganda.

3. Buka cilinder ngabagi tempat locating, presisi tinggi.

5. Sacara otomatis sistem pelumasan minyak di jero, minyak tiasa didaur ulang dianggo.

6. Gear drive, umur panjang pikeun mesin.

7. Photoelectricity pikeun ngalacak unggal léngkah.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis utama

Modél PLM-60
Laju 50-60 pcs / mnt
Ukuran tutup Diaméter (A): 60mm-140mm Tinggi (H): 12-25mm
Bahan atah 300-450 GRAM
Konfigurasi ULTRASONIK
Kaluaran 5.5KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor hawa 1.2M³ / Mnt 0.4MPA
Beurat bersih 2,0 Ton
Diménsi mesin 1700 × 1300 × 1500 MM
HTB12opXayYrK1Rjy0Fdq6ACvVXaw

Tutup Seal Awak
Nami: Ultrasonik
Mérek: EVERGREEN / Rongzhen
Asli: Taiwan / CN
Fitur:
Panyegelan ultrasonik pikeun awak tutup, duanana henteu kunanaon kanggo kertas dilapis pe atanapi dua.

Cup-Bottom Pra-pemanasan
Nami: Alat manaskeun
Asli: CN
Fitur:
pre-pemanasan ngadamel handap sealing pageuh

HTB1di1PaOfrK1RjSspbq6A4pFXa5
HTB1__DUB3KTBuNkSne1q6yJoXXat

Sistem Gir Girang
Fitur:
1. Jantenkeun ngaji langkung stabil
2. Precision tinggi

Sistem Pelumasan Minyak
Fitur:
1. minyak mesin nyemprot otomatis kana gir, ranté
2. kirang ngajaga manusa
3. minyak tiasa didaur ulang dianggo
4. beresih sareng gentos minyak satengah taun

HTB1m4iYt_CWBKNjSZFtq6yC3FXam
HTB1mdVAdjfguuRjSszcq6zb7FXay

Panel kontrol PLC
Panel kontrol saderhana sareng efisien, siap ku MITSUBISHI

ngajantenkeun pagawéan langkung calakan.

Potoéléktrik
Fitur:
Sénsor Panél Pélelektronika pikeun ngalacak unggal léngkah.
Alarm otomatis nalika kipas kertas pondok
Otomatis lirén nalika penggemar kertas seueur nyimpang
Lagu kipas kertas otomatis sareng kirim
.....
Masalah ditingalikeun dina layar tampilan PLC.

dsdasdx

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami