PLM-80 Mesin Tutup Kertas Stackable

Pedaran pondok:

PLM-80 dirancang pikeun nyieun tutup kertas anu tiasa ditumpukkeun pikeun cangkir kertas anu tiis sareng panas.


Detil Produk

Tanda Produk

PLM-80

Parameter téknis utama

Modél PLM-80
Ukuran mesin: 2020x1800x1700 (mm)
Beurat: 3500 kg
Kapasitas: 70-80piece / mnt
Ukuran rentang tutup: φ80-φ110
Kisaran ketebalan kertas: 180-350gsm (tunggal / ganda dilapis pe)
Kaluaran: 380V 50HZ / 220V 60HZ
Dihaturkeun kakuatan: 12KW
Konsumsi hawa: 0.3Mpa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk