Palayanan

Saatos 20 taun pamekaran

Chengda parantos janten mérek anu kuat dina industri mesin cetak wadah kertas, sareng parantos ngadegkeun posisi anu penting dina bidang anu dipokuskeun.

1
2
3

• Jasa Pra-diobral

• Pikeun nyayogikeun perkenalan sareng spésifikasi produk lengkep hayu konsumén ngartos naon anu diperyogikeun ku aranjeunna.
 Spesialis kami bakal nyadiakeun rarancang jeung konsultasi nyarankeun produk paling pas pikeun konsumén 'sabenerna butuh.

• jasa Penjualan

• Nyayogikeun dukungan téknis lengkep Numutkeun modél anu dipilih ngabantosan palanggan pikeun ngagaduhan rencana produksi anu dioptimalkeun sareng ékonomi.
 Traning gratis pikeun instalasi, operasi sareng perawatan, ngabantosan pikeun nyiapkeun program palayanan.
 Kontrol prosés manajemén ranté suplai ketat sareng akur sareng kontrak pikeun pangiriman produk dina waktosna.

• jasa Penjualan

• Nyayogikeun dukungan téknis lengkep Numutkeun modél anu dipilih ngabantosan palanggan pikeun ngagaduhan rencana produksi anu dioptimalkeun sareng ékonomi.
 Traning gratis pikeun instalasi, operasi sareng perawatan, ngabantosan pikeun nyiapkeun program palayanan.
 Kontrol prosés manajemén ranté suplai ketat sareng akur sareng kontrak pikeun pangiriman produk dina waktosna.