Mesin Cangkir Kertas Tembok Ganda SMD-80A

Pedaran pondok:

  • SMD-80A mesin jaket cangkir kertas calakan nyoko kana kabuka-jinis, desain divisi intermitén, gear drive, desain sumbu bujur, ngarah tiasa alesan nyebarkeun unggal fungsi bagian.
  • Sakabeh mesin ngadopsi lubrication semprot.
  • Sistem PLC ngatur prosés ngabentuk cangkir.
  • Ku ngadopsi sistem gagal-ngadeteksi fotoléktrik sareng tuangeun kontrol servo, kinerja dipercaya mesin urang dijamin, sahingga nawiskeun operasi anu gancang sareng stabil.
  • Laju maksimal tiasa ngahontal 100 pcs / mnt, sareng éta cocog pikeun ngahasilkeun jaket cangkir 8-44OZ anu seueur dianggo dina cangkir susu-kopi, cangkir kopi, cangkir riak, mangkok mi sareng sajabina.

Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis utama

Modél SMD-80A
Laju 80-100 pcs / mnt
Ukuran cangkir Diaméter Top: 100mm (max)  
Diaméter Handap: 80mm (max)
Jangkungna: 140mm (max)
Bahan atah 135-450 GRAM
Konfigurasi ULTRASONIK
Kaluaran 10KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor hawa 0,4 M³ / Mnt 0,5MPA
Beurat bersih 3,0 Ton
Diménsi mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Diménsi kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

Jaminan Mékanis Kualitas

1. Bagian mékanis dijamin salami 3 taun, bagian listrik dijamin salami 1 taun.
2. Sadayana bagian dina ngabentuk tabel gampang diakses pikeun perawatan.
3. Sadayana bagian handapeun méja ngabentuk dilumasi ku mandi minyak. Minyak kedah dirobih unggal 4-6 sasih nganggo minyak khusus.

Kekecapan Produksi

1. Kaluaran produksi dugi ka 39.000 gelas per shift (8 jam), dugi ka 3,5 juta gelas per bulan (3 pergeseran);
2. Persentase lulus langkung luhur tibatan 99% dina produksi normal;
3. Hiji operator tiasa ngadamel sababaraha mesin dina waktos anu sasarengan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk