Mesin Saeful Kertas SMD-80B

Pedaran pondok:

SMD-80B didesain kanggo ngadamel mangkok kertas ukuran ageung sareng ember kanggo sup, popcorn sareng gorengan.

 

1. Longgar gear axis gear drive. Tipe silinder bentuk tong bentuk indexing cam. Desain ieu ngaoptimalkeun mesin perenah internal, mastikeun mesin drive presisi, kinerja sinkronisasi tinggi, sahingga tiasa ngadamel masing-masing bagian tina koordinasi mesin, pikeun nyegah silih tabrakan tina bagian mesin .

 

2. Parangkat pemanasan leister Swiss dilengkepan pikeun awak cangkir sareng sealing handap, handapeun dipanaskeun heula sateuacan aranjeunna tuang, sahingga ningkatkeun pangaruh manaskeun sareng ngabantosan jaminan knurling.

 

Mesin 3.Whole mangrupikeun desain struktur tipe box, ngeusian minyak ku sistem pelumasan semprot, anu tiasa ngirangan karusakan, pendinginan anu épéktip. Supados mesin tiasa ngajalankeun gancang.

 

4. Urutan ngagulung anu munggaran nganggo citakan rotasi ngembangna internal, dina ni'mat ningkatkeun kertas ngabentuk inténsitas. Urutan pangobatan anu kadua nganggo setting panas, sungut ngagulung henteu ngan ukur katingali saé pisan tapi ogé ngajaga stabilitas dimensi.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél SMD-80B
Laju 70-80 pcs / mnt
Ukuran cangkir Diaméter Top: 150mm (max)
Diaméter Handap: 120mm (max)
Jangkungna: 120mm (max)
Bahan atah 135-450 GRAM
Konfigurasi SISTEM HUTAN ULTRASONIK & PANAS
Kaluaran 380V / 220V, 60HZ / 50HZ, 14KW
Kompresor hawa 0,4 M³ / Mnt 0,5MPA
Beurat bersih 3,4 ton
Diménsi mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Diménsi kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

 

Fitur utama:

    Anggo turnplat ganda, urutan ganda pikeun ngabentuk cangkir kertas. Mesin SMD-80B mangrupikeun produk pamutahiran anu dumasar kana mesin cangkir kertas turnplate tunggal. Mesin nyoko kana kabuka-tipe, desain divisi kaganggu, gir drive, desain sumbu bujur. Janten aranjeunna tiasa alesan nyebarkeun unggal fungsi bagian 

     Sakabeh mesin ngadopsi pelumasan Semprot, sahingga ngirangan bagian-bagian na, sareng éta ngadopsi manaskeun leister Swiss kanggo cangkir awak sareng sealing kertas handap; sareng aliran minyak silikon dikawasa ku PLC & klep éléktromagnétik, dina total dua kursus pikeun ngabentuk curling luhur, mimiti muterkeun curling luhur, sareng kadua pemanasan sareng formasi, sahingga cup ngabentuk bakal langkung sampurna

     Sistem PLC ngatur prosés cangkir sadayana. Ku ngadopsi sistem gagal-ngadeteksi fotoléktrik sareng tuangeun kontrol servo, performa dipercaya mesin cangkir kertas urang dijamin, sahingga nawiskeun operasi anu gancang sareng stabil. Mesin tiasa ngeureunkeun otomatis nalika aya kagagalan. Mangkana éta tiasa pisan ningkatkeun standar kaamanan operasi sareng ngirangan kakuatan tanaga gawé. 

     Mesin cangkir kertas SMD-80B calakan nyederhanakeun prosés ngabentuk cangkir kertas, mesin ieu tiasa bérés nyoco kertas, gluing, tuang cangkir-handap, manaskeun, knurling, cangkir-cangkir ngagulung, ngempelkeun cangkir, sareng sajabana dina hiji halteu. Cocog pisan pikeun nyieun mangkok kertas kalayan jangkungna 60-120mm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk