Mesin Kotak Donner SMD-80D

Pedaran pondok:

SMD-80D didesain pikeun ngajantenkeun kotak donor bawa-jauh pikeun tuangeun.

 

Aplikasi:

Kotak bungkus mie, kotak Doner, kotak Asia, kotak katuangan Chineses,

Kotak katuangan digoréng, kotak donor bawa-jauh jsb.

 


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    1533089106494435

    Parameter téknis utama

    Modél Mesin kotak doner SMD-80D
    Laju 70-80 pcs / mnt
    Ukuran cangkir Diaméter Top: 175 mm (max)
    Diaméter Handap: 95 mm (max)
    Jangkungna: 130 mm (max)
    Bahan atah 135-450 GRAM
    Konfigurasi SISTEM HUTAN ULTRASONIK & PANAS
    Kaluaran 380V / 220V, 60HZ / 50HZ, 14KW
    Kompresor hawa 0,4 M³ / Mnt 0,5MPA
    Beurat bersih 3,4 ton
    Diménsi mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
    Diménsi kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

     

    Kauntungan produk:

    1. 2 sét sistem hawa panas impor asli Leister ngajamin stabilitas pemanasan.

     

    2.Ultrasonik ngégél awak cangkir kertas, tiasa ngahasilkeun kertas PE dilapis tunggal sareng ganda.

     

     

    3. Pélélectronics Panasonic mariksa unggal bagian sareng ngalaporkeun.

     

    4. Buka silinder tiasa ngabagi tempat, jangkungna presisi.

     

    5. Sistem otomatis pelumasan Minyak.

     

    6. Migawe padamelan, umur panjang pikeun mesin

     

    7. Sistem Inspéksi ku kaméra

     

    8. Potoéléktrisika pikeun ngalacak unggal léngkah

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk