Mesin Piala SMD-90 Kertas

Pedaran pondok:

Aplikasi
SMD-90 didesain pikeun ngadamel cangkir kertas dilapis PE tunggal sareng ganda kanggo inuman anu tiis sareng panas atanapi tuangeun sapertos kopi, jus, és krim sareng sajabina.
Teknologi Terkemuka
Open Type Cam Drive System With Double Longitudinal Axis
Pelumasan Semprot Otomatis Kontinyu
Pangiriman Gear
Pemanas Leister Dina Handap
Desain Sadayana Pigura
Rail Linear Guide pikeun Sistem Converying
Kipas Kertas Conveyor
Conveyor kertas kipas dipaké pikeun ngirimkeun kertas kipas kana mesin cangkir kertas. Éta tiasa ngirangan waktos loading bahan kertas kipas. Éta ngahémat biaya tanaga gawé.
Sistem Pamariksaan
Éta tiasa mariksa pasisian, sisi jero sareng bagian handap cangkir kalayan masalah kualitas sapertos titik anu rusak sareng kotor. Gulung pelek ngagulung, bocor sareng deformasi bakal diangkat sacara otomatis.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis utama

Modél  SMD-90
Laju 100-120 pcs / mnt
Ukuran cangkir Diaméter Top: 60mm (mnt) -125mm (max)
Diaméter Handap: 45mm (mnt) -100mm (max)
Jangkungna: 60mm (mnt) -170mm (max)
Bahan atah 135-450 GRAM
Konfigurasi SISTEM HUTAN ULTRASONIK & PANAS
Kaluaran 12KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor hawa 0,4 M³ / Mnt 0,5MPA
Beurat bersih 3,4 ton
Diménsi mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Diménsi kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

 

Jaminan

- sataun pikeun bagian éléktronik

- tilu taun pikeun bagian mechnical

 

Istilah pangiriman: 30-35 poé

Istilah pamayaran: T / T atanapi L / C

Pakét & Pangiriman

pakét mesin anu layak laut sareng cocog pikeun jalan panjang & raheut sareng pangiriman laut.

1. Mesin solid dikemas dina pilem tahan cai.

2. Mesin handapna pageuh dipasang kana piring kai.

3. awak mesin aman nempatkeun kana kotak kai.

 

Kauntungannana mesin

1. Kertasna gaduh sakedik teuing alarm otomatis

2. Sababaraha lambar eureun deteksi kertas

3. Lacak otomatis kertas sareng kirimkeun kertas handapeun

4. usik ultrasonik henteu tiasa dianggo nalika teu aya pilem

5. Servo ngirimkeun tanpa eureun handapeun deteksi cangkir

6. Kertas cangkir ngabentuk eureun deteksi cangkir

7. Cetakan handap henteu jalan nalika ngahontal suhu anu diatur.

8. Nalika tés dieureunkeun, manaskeun otomatis bakal lungsur nalika éta henteu jalan.

9. Sakabeh mesin ngadopsi fungsi deteksi otomatis

10. PLC tiasa calakan nyetél jumlah cangkir dina wadah cangkir

11. Sudut kontrol énkoder tiasa disaluyukeun sacara bébas

12. Sistem deteksi diimpor ti Panasonic.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami