Mesin Piala Lurus STD-80

Pedaran pondok:

Aplikasi

STD-80 didesain pikeun ngadamel tabung kertas lempeng pikeun kertas jaringan, kiripik kentang sareng tuangeun sanés.

Teknologi Terkemuka
Open Type Cam Drive System With Double Longitudinal Axis
Pelumasan Semprot Otomatis Kontinyu
Pangiriman Gear
Pemanas Leister Dina Handap
Desain Sadayana Pigura
Rail Linear Guide pikeun Sistem Némbarkeun
Kipas Kertas Conveyor
Conveyor kertas kipas dipaké pikeun ngirimkeun kertas kipas kana mesin cangkir kertas. Éta tiasa ngirangan waktos loading bahan kertas kipas. Éta ngahémat biaya tanaga gawé.
Sistem Pamariksaan
Éta tiasa mariksa pasisian, sisi jero sareng bagian handap cangkir kalayan masalah kualitas sapertos titik anu rusak sareng kotor. Gulung pelek gulung, bocor sareng deformasi bakal dicandak sacara otomatis.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis utama

Modél  STD-80
Laju 70-80 pcs / mnt
Ukuran cangkir Diaméterna: 90mm (max) Jangkungna: 220mm (max)
Bahan atah 135-450 GRAM
Konfigurasi SISTEM HUTAN ULTRASONIK & PANAS
Kaluaran 12KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor hawa 0,4 M³ / Mnt 0,5MPA
Beurat bersih 3,4 ton
Diménsi mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Diménsi kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

Kauntungan produk:

1. 2 sét sistem hawa panas impor asli Leister ngajamin stabilitas pemanasan.

 

2.Ultrasonik ngégél awak cangkir kertas, tiasa ngahasilkeun kertas PE dilapis tunggal sareng ganda.

 

 

3. Pélélectronics Panasonic mariksa unggal bagian sareng ngalaporkeun.

 

4. Buka silinder tiasa ngabagi tempat, jangkungna presisi.

 

5. Sistem otomatis pelumasan Minyak.

 

6. Migawe padamelan, umur panjang pikeun mesin

 

7. Sistem Inspéksi ku kaméra

 

8. Potoéléktrisika pikeun ngalacak unggal léngkah

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami